Udruga za promicanje kreativnosti Merlin

×

Greška

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but 2014/dani-antike,width=150,height=100 is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Dani antikeU periodu od 12.-14.06.2014. godine trajali su "Dani Antike" koji se tradicionalno odvijaju u Puli. Udruga Merlin se tijekom cijelog trajanja ove manifestacije predstavila svojim antičkim rukotvorinama proizašlim iz radionice "Rimski osmijesi" koji su bili ponuđeni na centralnom prodajnom mjestu na pulskom Forumu.

Ovaj događaj iskoristili su i naši najmlađi, polaznici predškolske igraonice "Jutarnji cvijet" koji su iz Vodnjana doputovali vlakom kako bi sudjelovali na dječjem filmskom programu održanom u Kinu Valli te dječjem antičkom kutku i defileu u sklopu programa. Naši su korisnici proveli prekrasan dan uživajući u ovoj manifestaciji, izložbama, uličnim zabavljačima te antičkim rukotvorinama koje su bile izložene.

{gallery}2014/dani-antike,width=150,height=100{/gallery}

Podržavaju nas:

EU
Nacionalna zaklada
EEA Grants
Norway Grants
Primorsko-goranska županija
Grad Opatija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.