Udruga za promicanje kreativnosti Merlin

Regional Express, 01.06.2016.

Regional ExpressPortal Regional Express objavio je članak o Prvom cjelodnevnom međunarodnom samanju u Moncastellu u Dvigradu, na kojem udruga Merlin prezentirala srednjovjekovne zanate, i to tkanje, izradu suvenira i svirku na srednjovjekovnim glazbalima.

Pročitajte članak

Glas Istre, 01.06.2016.

Glas Istre Glas Istre objavio je članak o Prvom cjelodnevnom međunarodnom samanju u Moncastellu, na kojem su uz Merlin sudjelovale i druge udruge iz Pule, Rijeke i slovenske Ribnice koje su predstavile srednjovjekovni način života i oživile stare zanate.

Pročitajte članak

Glas Istre, 04.05.2016.

Glas Istre Glas Istre objavio je članak o brojnim projektima koje provodi Udruga merlin, a koji su dijelom financirani i od EU.

Pročitajte PDF članak

Glas Istre, 05.02.2016.

Glas Istre Glas Istre objavio je članak o Otvorenoj platformi Rojc i njihovim aktivnostima. U platformi sudjeluju Savez udruga Rojca, udruga Merlin, Kontakt, Armazonex, Suncokret-Pula, Gradska radionica, Čarobnjakov šešir, Jadranska animacija, Odred izviđača pomoraca "Uljanik" i udruga Metamedij.

Pročitajte članak

Radio Rojc, 15.11.2015.

Radio RojcOtvorena platforma s projektom radija u zajednici predstavljena je u Savičenti uz suradnju grupe Šikuti Machinae. Radio u zajednici i za zajednicu dio je projekta kojim se informira javnost i okupljaju suradnici koji će kreirati takav radio trenutnog radnog naziva r0jcRadio.

Pročitajte članak