Udruga za promicanje kreativnosti Merlin

Udruga Merlin u suradnji s Gradom Pula u sklopu projekta Kreativnih radionica po osmi put organizira izložbeno prodajnu manifestaciju na lokaciji Ninfej (trg kod amfiteatra). Pozivaju se udruge iz Pule da se prijave na manifestaciju te dostave radove svojih članova i članica do 15.05.2013. Organizacije koje su zainteresirane za izlaganje na izložbeno-prodajnoj manifestaciji koja traje 4 mjeseca mogu sudjelovati s originalnim rukotvorinama na temu kulturno-povijesne baštine iz antike, povijesti Pule i Istre. Suveniri mogu biti izrađeni iz prirodnih materijala (glina, keramika, odljevi u gipsu, oslikane vrećice i bočice, tiskane majice, oslikane razglednice, kutije i ukrasni predmeti, drvo i kamen, nakit, maske, magneti, tkanje...).

Cilj manifestacije je da se osim originalnosti interpretacije kulturno-povijesne baštine i izrade u lokalnim radionicama od ponude ostalih suvenira u gradu Puli izdvaja i namjenom sredstava od prodaje koja doprinose razvoju socijalnog poduzetništva i održivosti neprofitnih udruga. Za prijavu na manifestaciju potrebno je ispuniti prijavnicu i dostaviti uzorke radova u ured Udruge Merlin od 8 do 14 h u Rojcu. Troškove organizacije prodaje na manifestaciji učesnici dijele sukladno ostvarenoj prodaji rukotvorina. Manifestacija će biti otvorena svakodnevno od 8 do 20 h tijekom 4 ljetna mjeseca. Upite možete poslati našu email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Preuzmite prijavnicu za izlaganje >>

Podržavaju nas:

EU
Nacionalna zaklada
EEA Grants
Norway Grants
Primorsko-goranska županija
Grad Opatija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.