Udruga za promicanje kreativnosti Merlin

×

Greška

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but 2014/pazin,width=150,height=100 is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Izlet u PazinDana 26.05.2014. godine korisnici Dječjeg centra ostvarili su zanimljiv i poučan izlet u Pazin, u posjet našim suradnicima i partnerima, DV "Olga Ban" iz Pazina. Nedavno ostvarena suradnja nije ostala samo na riječima već smo dobili poziv za sudjelovanje na izložbi dječjih radova u sklopu Dana vrtića te cjelodnevno druženje u prostorijama vrtića.

Izlet je protekao u prekrasnom raspoloženju i lijepom vremenu. Većina naših korisnika po prvi put je putovala vlakom te je dječje oduševljenje bilo sveobuhvatno. U pazinskom vrtiću dočekani smo od strane predstavnika kolektiva: direktorica vrtića, pedagoginja, odgojiteljice pa čak i zaposlene spremačice došle su nam se osobno javiti i poželjeti dobrodošlicu. Izložba dječjih radova potaknula je nove ideje kod naših voditeljica pa tako i djece koja su ipak najviše bila oduševljena igrom na lijepo uređenom igralištu vrtića te ponuđenim ručkom u kojemu smo uživali skupa s djecom iz DV Pazin.

{gallery}2014/pazin,width=150,height=100{/gallery}

Podržavaju nas:

EU
Nacionalna zaklada
EEA Grants
Norway Grants
Primorsko-goranska županija
Grad Opatija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.