Udruga za promicanje kreativnosti Merlin

Preuredjenje Dječjeg centra u Vodnjanu3.10.2013. otvoren je preuređeni Dječji centar "Jutarnji cvijet", Centar je preuređen uz pomoć Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva RH, Istarske županije - Regione Istriana i volontera romske nacionalnosti iz Vodnjana. Sljedećih 18 mjeseci projekt će biti financiran od strane EU iz fonda IPA IV komponenta "Razvoj ljudskih potencijala" u suradnji s partnerima Osnovnom školom Vodnjan - Scuola elementare Dignano, OŠ Giuseppina Martinuzzi - Scuola elementare "Giuseppina Martinuzzi" i Grada Vodnjana - Città di Dignano.

Ove godine programe će pohađati 44 do 50 djece od 3 do 15 godina starosti, te su na projektu zaposlene 4 stručne osobe. U sklopu projekta će se svakodnevno provoditi dva kraća predškolska programa, tjedna pomoć u učenju za više razrede osnovne škole i škola roditeljstva. Kroz projekt će se promicati tolerancija i multikulturalnost, te nabaviti vozilo za prijevoz predškolske djece. Tijekom provođenja projekta snimat će se dokumentarni materijal o provedenim aktivnostima.

Podržavaju nas:

EU
Nacionalna zaklada
EEA Grants
Norway Grants
Primorsko-goranska županija
Grad Opatija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.