Udruga za promicanje kreativnosti Merlin

  • Srednjevjekovni zanati
  • Radionice vještina
  • Manifestacije

Oduvijek maštate o tome kako biste voljeli nositi odjeću koja je vaših ruku djelo? Kreativni ste i želite pokazati svoja djela? Imate ormar pun odjeće s kojom ne znate što bi? Udruga Merlin započinje tečajeve šivanja koji će se u Puli održavati jednom tjedno, četvrtkom od 16,30 do 19,30 h u sobi br 7 u Rojcu. U Poreču tečaj u Pučkom učilištu počinje 31. siječnja 2018. i traje do 17. veljače 2018. U Rovinju tečaj u Pučkom učilištu traje 2 mjeseca, jednom tjedno - petkom do kraja travnja. Tečaj traje 30 sati i pruža osnovne temelje korištenja šivaćeg stroja, znanje izrade jednostavnijih odjevnih predmeta (suknje i košulje), popravke odjeće, krojenje iz Burde i modifikaciju kroja prema vlastitim mjerama te izradu patenta, rukava, okovratnika na osnovi kojih je moguće dalje napredovati samostalnim radom.

Polaznici mogu nastaviti tečaj sudjelovanjem na naprednom tečaju od 30 sati koji obuhvaća izradu hlača, džepova, promjenu patenta te krojenje i šivanje sakoa ili jakne.

Tečaj je opremljen modernim šivaćim strojevima (za svaku polaznicu/ka), a može se učiti i na vlastitom stroju za šivanje.

Bez obzira jeste li početnik ili već imate iskustva u šivanju, na tečaju ćete uz stručno i kvalitetno vodstvo te uz individualan pristup svakom pojedincu napraviti sve što poželite. U vedroj i opuštenoj atmosferi uživat ćete u svojim kreacijama i svojoj novootkrivenoj vještini.

Na tečaj je potrebno donijeti materijal za izradu željenog odjevnog predmeta.

Podržavaju nas:

EU
Nacionalna zaklada
EEA Grants
Norway Grants
Primorsko-goranska županija
Grad Opatija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.